Femra Sot

Monday, Oct 20th

Last update10:38:28 AM

You are here Shëndeti Mjeksia Popullore

Mjeksia popullore

Kantarioni: bari kundër depresionit dhe sëmundjeve gjinekologjike

Kantarioni është treguar jashtëzakonisht i suksesshëm në shërimin e një numri të madh të sëmundjeve psiqike

Sëmundjet të cilat mund t’i mjekoni me ushqime

Nëse ju dhemb barku, vuani nga pagjumësia ose keni infeksione nga kërpudhat, është mirë të hani

Lehtësoni kollitjen në mënyrë natyrale

Kur ndieni acarimin e fytit, shkoni në kuzhinën tuaj që në mënyrë të lehtë të përgatisni një ilaç shumë natyral. Disa ilaçe mund të dëmtojnë, në veçanti fëmijët, prandaj

Sinoziti? Largohet vetëm me një mënyrë popullore

Ju mund të blini ilaçe sa të doni, por sinusiti ka vetëm një mënyrë për ta luftuar. Fjala është për atë popullore,

10 Barëra natyrale nga kuzhina

Shumica nga ne jemi mësuar pas paraqitjes së shenjave të para te gripit ose ftohjes të vrapojmë të marrin barëra.

Natyra shëron plagët

Sot egzistojnë qindra produkte të cilat mund të ju ndihmojnë në shërimin e plagëve.

Shërojeni kokëdhimbjen pa medikamente

Për shkak të stresit ose lodhjes, ftohjes, gripit shumë shpesh paraqitet , kokëdhimbja dhe na mundon.

KOKËDHËMBJA MENJANOHET ME NDIHMË TË PIKËS "HOKU"

Kinezet besojnë se secila sëmundje ose dhëmbje vjen nga çrregullimi i rjedhave të energjisë në trup.

njomza-222

radiovati