Femra Sot

Saturday, Nov 01st

Last update10:32:41 AM

You are here Familja

Ushqimet e padëshiruara gjatë shtatzenisë

Gjatë shtatzënisë, sistemi imun ndryshon dhe keshtu mund te jeni më të ekspozuara ndaj infeksioneve

Mbani fëmijët larg vitaminave të panevojshme

Krahas efektit pozitiv në shëndetin dhe zhvillimin e fëmijës, vitaminat luajnë rol

Planifikimi i shtatzënisë

Ekspertët për sterilitet tërheqin vërejtjen për disa faktorë, të cilët mund ta bllokojnë ngjizjen.

A duhet ta ushqeni me gji fëmijën nëse jeni me grip?

Të ushqesh me gji fëmijën ndërsa je me grip jo vetëm që nuk është gabim

Shtatzëna seksi

Vetëm pse jeni shtatzënë nuk duhet të ndjeheni jo-atraktive dhe seksualisht jo-joshëse.

Imtësitë me të cilat ballafaqoheni në martesë

Ai është tepër i këndshëm, çmendurisht jeni të dashuruar dhe po ju buzëqesh martesa.

Duke folur me fëmijët, pasuroni fjalorin e tyre

Të flasësh drejtpërdrejt me fëmijët kur ata janë në fazat e hershme të mësimit të gjuhës, ndihmon ata që të kenë një fjalor më të mirë dhe për të kuptuar fjalët më shpejt.

Kafja shton rrezikun nga abortimi spontan

Marrja e përditshme e dozave të mëdha të kafes gjatë shtatzënisë shton rrezikun nga abortimi spontan

Fotografimi i foshnjave

Iu sjellim disa rregulla të thjeshta të cilat u rekomandojmë për fotografitë e parë të fëmijës.

njomza-222

radiovati