Femra Sot

Saturday, Oct 25th

Last update10:38:28 AM

You are here Dieta & Fitnes Dietat e Famshme

Dietat e Famshme

Dieta me portokall

Për katër ditët duhet ta ndiqni dietën me portokaj, e cila do të ju ndihmojë që ta humbni shpejt peshën e tepërt.

Dietë me domate

Domatja është ushqim ideal për të gjithë ata që mbajnë dietë, sepse 100 gramë të këtyre perimeve përmbajnë vetëm 18 kalori.

Dietë me oriz

Orizi qetëson urinë, është i mirë për shkrirje të kilogramëve. Përmban shumë vitamina, sidomos të kompleksit B,

Dietë me molla dhe dardha

Me mollët dhe dardhat asnjëherë nuk mund të gaboni, sepse janë ushqyese, të shijshme, përplot vitamina

Dieta me limon

Dëshironi t’i humbni kilet e tepruara dhe të fitoni një formim perfekt të trupit që me kënaqësi doni ta tregon

10 dieta më të famshme

80% e atyre që kanë mbipeshë, bëjnë dieta pikërisht në këtë periudhë.

Dieta me shalqi

Dieta me shalqi është e shkëlqyeshme për dobësim dhe largim të toksinave nga trupi gjatë verës

DIETA E HËNËS (LUNARE)

Egzistojnë teori të ndryshme për ndikimin e hënës mbi njeriun. Jo rrallë bëhen hulumtime të cilat vërtetojnë ndikimin e hënës

njomza-222

radiovati